Traay-Art 2015

Geplaatst 30 mei 2015 05:46 door info lawaaisites   [ 18 apr. 2016 07:05 bijgewerkt ]

Mijn werk voor Traay-Art 2015 staat in de etalage van Bakkerij Oorbeek. Opening: zaterdagmiddag 30 mei om half zes op Hoofdstraat 113 waar ook de gemeenschappelijke tentoonstelling is.
Meer info:  www.traay-art.nl

Uitgenodigde kunstenaars hadden voorrang op deelnemende kunstenaars die ook in de organisatie zitten in het leggen van het eerste contact naar deelnemende winkeliers.
Ik had wel een voorkeur, Breeschoten; met een ruime diepe etalage om groot ruimtelijk werk te maken,  een abstract meubelstuk. Op het moment dat ik een afspraak kon maken waren ze helaas failliet. Toen was er niet zoveel keuze meer.
Op basis van een foto die ik maakte van de "paas" etalage van bakkerij Oorbeek besloot ik, ondanks de beperkingen van de "ondiepe"  etalage van nog geen 250mm!, met hen een afspraak te maken.
De foto en de informatie uit van mijn portfolio gaven de doorslag, zij wilden hun etalage beschikbaar stellen en legden mij in principe geen beperkingen op.
https://sites.google.com/site/kunstroelberg/lijst-actueel-projecten/_draft_post/traay-art.JPG


Klik voor vergroting

Het grootste probleem van de kunst in de etalage is reflectie. Ik heb bewust gekozen om juist reflectie onderdeel te laten uitmaken van de installatie, elk moment van de dag ziet het er anders uit.
I.v.m. bewegingsalarm, welke na sluitingstijd aanstaat, kan de ventilator dan niet aan en is er ook minder verlichting op het doek.